Connect with us

Domaće serije

„OD JUTRA DO SUTRA“ Počelo snimanje nove serije TV PRVA! IGRA SUDBINE dobija KONKURENCIJU!

A evo i ko je glavna zvezda serije!

Published

on

Od jutra do sutra nova je serija Smart produkcije koja će se emitovati na TV Prva. Prva televizija i Smart produkcija započinju snimanje novog igranog projekta pod nazivom “Od jutra do sutra”. Radnja ove uzbudljive serije, za koju smo sigurni da će momentalno osvojiti srca gledalaca, smeštena je u jednu TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko i Srna.

Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora! Srna, koju u seriji tumači glumica Ivana Dudić je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro. Marko (Milutin Milošević) je sve – zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je isto tako spreman da “gazi preko leševa” da bi ostvario ono što je naumio.

U seriji “Od jutra do sutra” za koju režiju potpisuju Mihailo Miša Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović, glavne uloge tumače: Milutin Milošević, Ivana Dudić, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Milan Kalinić…

Serija će se na TV Prva emitovati na jesen 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement