Connect with us

Domaće serije

OD JUTRA DO SUTRA Ona ga VARA, a on VOLI MUŠKARCE! Otkrivamo SVE o novoj HIT SERIJI TV PRVA!

Stiže HIT kao KUĆA! Njih dvoje su uspešan par koji krije JEDNU VELIKU TAJNU!

Published

on

Od jutra do sutra

Od jutra do sutra nova je serija Smart produkcije koja će se od jeseni emitovati na TV Prva. Radnja ove uzbudljive serije, za koju smo sigurni da će momentalno osvojiti srca gledalaca, smeštena je u jednu TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko (Milutin Milošević) i Srna (Ivana Dudić).

Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora! Srna, koju u seriji tumači glumica Ivana Dudić je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro. Marko je sve – zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je isto tako spreman da “gazi preko leševa” da bi ostvario ono što je naumio.

Trenutno, ovo je jedini zvaničan sinopsis nove serije TV Prva, ali ono što mi saznajemo jeste da je „Od jutra do sutra„, baš kao što je to bio slučaj sa serijama „Istine i laži„, „Tate“ i „Igra sudbine“ rimejk, odnosno adaptacija popularne latinoameričke telenovele. Sinopsis serije „Od jutra do sutra“ gotovo je identičan scenariju originalne argentinske telenovele iz 2009. godine „Los Exitosos Pells“ iliti „Uspešni Pelsovi“ koja je emitovana širom sveta, između ostalog i u Makedoniji, a koja je dobila i mnogobrojne internacionalne adaptacije. U Meksiku su to „Perezovi„, a svoju adaptaciju 2010. godine sa velikim uspehom imala je i Grčka.

Od jutra do sutra – o čemu se tu radi?

Na red je došla i Srbija, a u izbor Smart medija produkcije i to da će na male ekrane od jeseni doneti još jedan veliki hit – uopšte ne sumnjamo. Još nije poznato hoće li se srpska verzija držati u potpunosti originalnog scenarija, ali ako bude tako, gledaoce očekuje uzbudljiva romantična, ali i veoma intrigantna priča koja će definitivno uzburkati domaću javnost. A zašto? Zato što će nam „Od jutra do sutra“ na male ekrane doneti jednu pomalo kontroverznu temu koju su domaće produkcije dugo izbegavale, ali očigledno se Smart media, revolucionarna kao i uvek – uhvatila u koštac sa izazovom.

Naime, glavni akteri serije su supružnici Srna i Marko, odnosno Sol i Martin u originalu. Osim bračnog kreveta, oni dele i posao, pa su jedan od najpopularnijih TV voditeljskih parova u zemlji i sinonim su idiličnosti u svakom pogledu – kada je reč o poslu, ljubavi i porodici. Međutim, život nikad nije tako savršen. A to ćemo saznati veoma brzo.

U svađi sa direktorom televizije na kojoj radi, a sve zbog odluke da ode na konkurentsku kuću, usled udarca od strane njegovog šefa, Martin pada u komu. Uspaničen da je ubio zvezdu svoje televizije, direktor pokušava da sakrije šta je učinio, sakriva Martina i na putu doživljava sudar sa mladim glumcem Gonzalom koji je izgleda gotovo identično kao  Martin. Tada direktoru pada na pamet neverovatna ideja – zameniće ih. Gonzalu to odgovara, jer je ostao bez posla i u velikim je dugovima, te prihvata igru.

Međutim, kada dođe na Martinovo mesto shvata strašnu istinu. Sol i Martin, odnosno u našoj verziji, Srna i Marko su raskinuli pre mnogo godina, a farsu za javnost, pa čak i za svoje porodice održavaju zbog novca i popularnosti. Sol, odnosno Srna ima ljubavnika i živi potpuno samostalno, a Martin, odnosno Marko ima veliku tajnu – on je gej i u vezi je sa Tomasom, sinom direktora televizije.

Kako vreme prolazi, novi Martin odnosno Gonzalo, odnosno Marko u Srbiji zaljubljuje se u Sol, iliti Srnu koju glumi Ivana Dudić, ali ga ona odbija, jer joj je pravi Martin pre mnogo godina priznao da je homoseksualac i on je ne zanima više kao muškarac. Prinuđen da se viđa sa Tomasom kako „maska“ ne bi propala Martin, odnosno Marko se bori sa svojim osećanjima i kreće u rat za Solino, odnosno Srnino srce. Hoće li ga osvojiti – saznaćemo već ove jeseni na TV Prva.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement