Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO Šta se dešava sa serijom “Dinastija”? Hoće li se vratiti na TV i da li će se nastaviti snimanje?

Sudbina porodice Kadića i dalje neizvesna

Published

on

Dinastija-2-sezona-serija

Šta će biti sa serijom “Dinastija”? Da li će biti druge sezone? Hoćemo li TV Pink prikazati preostale epizode koje su snimljene i kada? Ovo su samo neka od pitanja koja postavljaju gledaoci domaće verzije američke sapunice, koja je 6. januara otišla na pauzu posle emitovane 61. epizode.

Vest da će se snimati srpska “Dinastija” izazvala je veliko interesovanje domaćih, ali i regionalnih medija. Budući da je originalna verzija bila veoma gledana u bivšoj Jugoslaviji, čija popularnost je mogla da se meri sa Pavićevim “Boljim životom”, od ove serije mnogi su očekivali da će naići na dobar prijem kod gledalaca.

I televizija Pink je mnogo očekivala, zbog čega je uložila velika sredstva. Izgrađen je velelepni studio u Šimanovcima, iznajmljena je glamurozna vila na Dedinju, privatni avion, skupi automobili… Ali, gledanost serije, nažalost, nije bila zadovoljavajuća.

Od planiranih 220 epizoda, koje je trebalo da se snime u cugu i da budu podeljene u dve sezone, na kraju je prvi ciklus završen sa 61. epizodom. Kako nezvanično saznajemo, snimljeno je još 40-ak epizoda, ali još nije poznato kada će biti prikazane. Postavlja se pitanje da li će to biti sve što ćemo videti od “Dinastije”.

Ono što je sigurno jeste da snimanje, koje je trebalo da potraje do juna ove godine, prekinuto i da su mnogi glumci prihvatili druge angažmane. Među njima je i Branimir Popović, koji je tumačio Branka Kadića. Crnogorski glumac trenutno snima novu domaću sapunicu “Od jutra do sutra”, koja će biti emitovana na jesen na TV Prva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement