Connect with us

Domaći film

IGRA SUDBINE donosi NOVO IZNENAĐENJE! Jamezdin režira svoj prvi FILM! A evo i KO su GLAVNE ZVEZDE!

Nije ADA KANAČKI!

Published

on

Marko Jovičić Dimi

Produkcijska kuća Innovative, pod vođstvom kreativnog tima Nikola Burovac – Danijel Đurić, a koja trenutno radi na hit seriji „Igra sudbine“ priprema veliko iznenađenje. Naime, ova produkcija će u maju u Novom Sadu započeti snimanje kafanske crne komedije „El boemo„.

Ono što je zanimlljivo jeste to da je rediteljska palica pripala mladom i talentovanom reditelju Marku Jovičiću, kojji nam je najpoznatiji po roli Jamezdina u pomenutoj „Igri sudbine„, koju takođe u trećoj sezoni potpisuje kao reditelj.

Glavne uloge tumače legendarni Voja Brajović i Petar Božović, doajeni našeg glumišta i dobitnici „Dobričinog prstena“. Skoro 35 godina posle filma Emira Kusturice „Crna mačka, beli mačor“, publika će ponovo moći da gleda omiljeni žanr, crnu komediju, specifičnu za naš mentalitet i područje, a sve će biti zakićeno izuzetnom kafanskom muzikom. Glavni akter „El boema“ biće kafanski pevač, a tu rolu će odigrati Ivan Kurtić, koga mediji prethodnih godina nazivaju „najboljim promoterom opusa Šabana Bajramovića“.

Petar Božović će igrati Vukotu Petrovića, vlasnika kafane po kojoj i film nosi ime.

Planirano je da „El boemo“ bude u bioskopima već od oktobra, a da premijeru ima na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

LA BREA: Nova misteriozna serija uskoro na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/Novosti

 

Advertisement