Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 donose NAJVEĆI ŠOK do SADA! Nenad je ŽIV? A evo i KAKO!

Nenad je preživeo požar u Verinom vinogradu

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2 konačno stižu na kanal Superstar kao što već znamo 30. marta, a emitovaće se svakog radnog dana u 21.00. Nastavak popularne melodrame sa elementima trilera donosi nam 36 novih epizoda o neverovatnoj životnoj sagi dve vinarske porodice – Tomovića sa severa i Smiljanića sa istoka Srbije. Kako za Blic otkriva neimenovani izvor novi ciklus nastavlja Vukovu i Verinu priču gde je ona stala na kraju prve sezone donoseći nove izazove u njihov život.

Onaj najveći, a to je senka Verinog muža Nenada, za kog je dugo verovala da je umro, a koji je godinama kao monah Ilarion živeo u manastiru, kako otkriva Blicov TV dodatak Super TV mogao bi se vratiti u drugom delu serije „Tajne vinove loze“ i zakomplikovati njihove živote još više.

– Najveća misterija prve sezone svakako je već otkrivena. Verin bivši muž Nenad u mladosti je ubio njenu sestru, a zatim na kraju prethodnog ciklusa i spalio njen vinograd. Međutim, izgleda da je ovaj vrhunski negativac kog je u prvoj sezoni tumačio Aleksandar Đurica – živ, i da će se upetljati u njihov odnos. Sa druge strane Verin i Nenadov sin Nemanja (Dragan Petrović) na kraju je ubio Pauna (Aleksandar Srećković) kao što smo videli, ali nije uspeo da sazna ono što muči ljubitelje ove serije – da li će ga to odvesti na put ludila kao što se to dogodilo i njegovom ocu – otkriva neimonovani izvor za Blic.

Novu sezona serije „Tajne vinove loze“ gledamo na kanalu Superstar od 30. marta radnim danima u 21.00.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Super TV Blic

 

 

 

Advertisement