Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 139. epizoda: Andrija hoće da UBIJE FILIPA!

Tereza ne želi da odustane od plana

Published

on

KOlo sreće 139

Kolo sreće 139. epizoda koja na TV Prva stiže od 21.00 u utorak, 22. marta doneće konačno razrešenje sukoba između večitih rivala Andrije i Filipa.

Dok se guši u suzama zbog svega što se dogodilo, Andrija moli Terezu da ne ide. Jelisaveta ne odustaje od toga da je Bojan otac njenog deteta, iako su DNK analize pokazale suprotno. Između Spase i Katarine sevaju varnice, a Mara najavljuje Nebojši da će krenuti sa njim za Beograd. Nakon što mu Filip kaže šta misli o njemu, Andrija ga hvata za gušu…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 139. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement