Connect with us

Domaće serije

“AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA” biće UZBUDLJIVIJA i INTRIGANTNIJA u 2. sezoni! Stižu ova IZNENAĐENJA…

Snimanje je zakazano za jesen

Published

on

Serija “Azbuka našeg života”, nastala u produkciji Telekoma Srbija i “Kontrast studiosa”, nakon premijernog prikazivanja na Superstaru i Prvoj TV, od 21. marta emitovaće se radnim danima od 16.00 na kanalu Superstar 2.

Rediteljka Jelena Bajić Jočić, inspirisana romanima naše popularne spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović, objedinila ih je u 10 epizoda, a producent ovog projekta bio je njen rođeni brat Nedeljko Bajić.

– Govorim u ime našeg kreativno-producentskog tima, ali i u svoje ime kad kažem da nismo iznenađeni uspehom serije. Iskreno smo se nadali i priželjkivali uspeh i u velikoj meri smo bili čak i samouvereni u tome da će serija biti lepo prihvaćena i gledana. Ali, tačno je to da smo možda potcenili obim tog uspeha, jer je “Azbuka našeg života” zaista izuzetno voljena i hvaljena serija. Prezadovoljan sam i vrlo srećan – rekao je Nedeljko Bajić, dodajući da se druga sezona već uveliko piše.

Azbuka-naseg-zivota-2-sezona-Jelena-Bajic-Jocic-Nedeljko-Bajic

Azbuka našeg života: Jelena Bajić Jočić i Nedeljko Bajić

– Zaplet je vrlo interesantan i uzbudljiv. Uveren sam da će druga sezona “Azbuke” biti još intrigantnija našim gledaocima. Svakako planiramo da napravimo niz interesantnih iskoraka u različitim segmentima produkcije. Naš plan je bio da odemo van granica Srbije i u prvoj sezoni, ali nas je pandemija koronavirusa sprečila u tome. Nadam se da ćemo sa drugom sezonom imati prilike da se malo “promuvamo” po bivšoj Jugoslaviji.

Mnogi se slažu da njegov lik Goran ima najbolje replike u seriji. Na pitanje kako je došlo do toga da mu sestra izabrala ulogu, Nedeljko odgovara:

– Goran jeste super lik za igru. Njemu je u seriji povereno to da zapravo izgovori sve što je suština i srž problematike života muškaraca koji su iz miljea kojem pripadaju i on i Uroš. To su u stvari njihova „opravdanja“ za sebičnost i zadovoljavanje isključivo sopstvenih potreba u srednjem životnom dobu. To je stereotip i tema koja je svuda i uvek aktuelna. Ništa od svega ovoga ne bi bilo toliko tačno, precizno i ubodeno u centar da romani Mirjane Bobić, po kojima je pisana “Azbuka”, nisu toliko fenomenalno i šmekerski i iskreno napisani.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Miša Obradović / Contrast studios

Izvor Kurir

Advertisement