Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK! Una je IZLEČENA i VRAĆA se KUĆI? A evo i KAKO!

Ada odlazi po Unu u Ameriku i dovodi je kući?

Published

on

Igra sudbine Una

Igra sudbine kako joj i imenu dolikuje uvek ume da se poigra sa našim očekivanjima. Taman kad smo pomislili da smo videli sve što smo mogli da vidimo i očekujemo, usledila je šamarčina u vidu bar tri velika iznenađenja.

Strahinja i Zaviša su braća. Aleksa ima bivšu devojku sa kojom je bio tokom studija u Londonu, i ona je prilično nezgodna, tako je Mili bolje da se pripazi. Međutim, to nije i najveće iznenađenje. Una je poslala misteriozno pismo iz Amerike, pismo zbog kog je Ada odlučila da će poći u Ameriku da se pozabavi novonastalim problemom iza kog izgleda stoji Nikša Korlat. O čemu se tu radi?

Donekle slutimo da nismo videli sve od Une Hristić, i očekujemo da je pred nama jedno od najvećih iznenađenja nove sezone.

Zašto je Ada Kanački naprasno odlučila da će čak i da spakuje kofere ako treba, pa i da otputuje za Ameriku. I to samo nakon nekoliko redova koje je pročitala u pismu koje je mejlom Una poslala njenom ocu Časlavu? Šta je pisalo u tom pismu? Ako ste dobro pratili, po reakcijama na Adinom i Časlavovom licu ne bi se moglo reći da je reč o lošim vestima. Deluje čak kao se na njihovim licima mogla pročitati nada.

Šta bi to moglo da znači? I zašto kasnije vidimo da je čak i Nikša Korlat u razgovoru sa Ljušturom otkrio da je reč o nečemu što je bio šok i za njegovog najbližeg saradnika?

Nama deluje da je Nikša na neki način, iskoristivši svoje kontakte, urgirao da se doktori na klinici Mejo ozbiljnije pozabave Uninim slučajem i da možda čak pronađu terapiju od koje će Una biti izlečena, ili će napredovanje njene bolesti makar biti zaustavljeno ili usporeno? Da li je Una možda spremna za povratak u Srbiju, a Adu je obavestila o svojim sumnjama da iz njenog čudesnog izlečenja stoji – Nikša? Naravno, znamo da Dragana Mićalović više neće igrati u seriji, ali uz malo kreativnosti i to bi se moglo rešiti.

Hoće li se Una vratiti u seriju, ali će zbog bolesti koju je imala u potpunosti promeniti fizički izgled, pa će Unu u nastavku glumiti neka druga glumica? Da li bi to moglo biti veliko izenađenje koje nam je priredio Žarko Jokanović?

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement