Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je Aleksina bivša devojka iz LONDONA! Milu čeka HAOS! Evo i ZAŠTO!

Prva ljubav zaborava nema

Published

on

Igra sudbine Aleksina bivša devojka iz Londona

Igra sudbine donela nam je u utorak 22. marta novi veliki šok! Kao da nam nije bilo dovoljno muka i uzbuđenja, servirano nam je još jedno. A od ovog će svima biti teško da se oporave. Aleksi i Mili najteže.

Taman kad smo pomislili da će se Mila ponovo naći na udaru Aleksine ljubomore, kada su Olegovi sestrići ispustili pred njim fotografiju MIle kao Olegove nove devojke, usledio je novi šok. I to toliki da je Aleksa – zanemeo. U njegovu kancelariju ušetala je njegova bivša devojka. Iz vedra neba vratila se u Srbiju iz Londona rešena da obnovi stare varnice koje su među njima postojale.

I Aleksi i Mili sasvim dovoljno za solidnu glavobolju u sledećih, računamo, bar 30 epizoda. A ko je ona?

Naime, Aleksa iz perioda kada je još bio Kanački, kao što znamo, imao je prilično loš ukus za devojke. Činjenica da je bio sa Sofijom Šubarević dovoljno govori o tome. Međutim, pre Sofije, Aleksa je, kako smo to upravo saznali, imao jednu veliku ljubav. Reč je baš o devojci koja ga je iznenadila u Kan Holdingu. A kako je to ona i sama otkrila, njih dvoje su imali veliku i strastvenu ljubav tokom studentskih dana, koju je ona spremna da ponovo oživi.

Sasvim razumljivo, Aleksi se to nimalo ne dopada, a ne dopada se ni Adi Kanački koja dotičnu gospođicu veoma dobro poznaje i nije oduševljena njenim povratkom.

– Otkud se ona povampirila – pita Ada Aleksu, i te kako svesna da će ova devojka isisati svu ljubav iz Milinog i Aleksinog braka ako njih dvoje ne budu dovoljno pametni i snažni.

Iz prvih epizoda serije „Igra sudbine“ ne sećamo se pominjanja ove dame, tako da je verovatno reč o naknadno osmišljenom liku za treću sezonu, a na koji način će ona pomrsiti konce našim junacima – tek ćemo videti.

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement