Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Marinko ima jednu VELIKU TAJNU! Da li će zbog OVOGA napustiti ADU KANAČKI?

Marinko našao NOVI POSAO!

Published

on

Igra sudbine 468

Igra sudbine tokom prethodnih godina iznedrila je neverovatno mnogo živopisnih likova koji su obeležili svet televizije i podarili nam mnošto zanimljivih zapleta i raspleta.

Glumac Milan Bosiljčić postao je poznat publici po ulozi Komarca, a kasnije Marinka u seriji „Igra sudbine“, kojoj je ostao veran i u nastavku snimanja. Kako glumci sa ovog seta kažu, Milan je omiljeni kolega jer je uvek nasmajan i spreman za akciju i druženje. U domu Bosiljčića vrlo često se mogu videti glumci iz ove serije jer ih on poziva na večeru i čašicu alkohola. Očigledno da je njegovo gostoprimstvo domaćina dovelo ga do toga da pokrene sopstveni biznis, proizvodnju rakije.

– Milan je razvio svoju formulu koju mu radi jedna ozbiljna kuća jer je to skup proces. On voli sve što je vezano za vino i rakiju jer voli sa prijateljima da uz hranu i piće uživa. Veliki je gurman i samo je tu ljubav pretočio u hobi ili biznis videće kako će se to razviti. Za sada je dosta svojih proizvoda poklonio, ali ako se priča zavrti prodavaće i na veliko, kaže naš izvor blizak Milanu.

Bosiljčić je nedavno za „Blic“ govorio da voli dan da počne uz rakiju.

– Pošto sam ranoranilac, ustajem oko šest sati, volim da popijem kaficu i rakiju na prednjoj terasi i da uživam u mirnoći i cvrktu ptica. Popodne sa mojim kumom, da kažem da nam je to ritual, volim za stolom u dnevnoj sobi ili u zadnjem dvorištu, zavisi od vremena, da izdivanim kubanske cigare i popijemo kvalitetno piće. A kada čitam, to volim da radim kod kamina. Kada sami uredite prostor, vi ga sredite tako da svaki kutak služi za neki užitak u određenom delu dana – priznaje on.Kod Milana često dolaze kolege iz serije “Igra sudbine” i oni su među prvima probali njegov proizvod.

– Celog života sam učen i živeo tako da nam kuća bude ispunjena prijateljima. Tako sam odrastao i tako dalje živim. Oni su pre svega oduševljeni mojim gostoprimstvom, a nakon toga stvarima koje sam svojim rukama izgradio kao što je luster- naglašava Bosiljčić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Pulsonline

Advertisement