Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 457. epizoda: Nada dobija LOŠE VESTI o ZAVIŠI! Evo o ČEMU JE REČ!

Nada pristaje na Nikšinu ponudu!

Published

on

Igra sudbine Nada

Igra sudbine 457. epizoda donosi nam šok nad šokovima od kog ćemo imati u publici, a i među junacima bar dva ili tri srčana udara. Spremite se stiže veliko, možda i najveće iznenađenje!

Nada je prihvatila Nikšinu pomoć i njegove veze u policiji, kako bi došla do informacija o Zaviši. Vesti koje stižu, nisu tako dobre.

S druge strane, i Tića saznaje da pored Strahinje ima još jednog sina. Vukašin je odlučio da obelodani informacije koje je dobio od inspektora Coleta.

Barbara Buha, Aleksina bivša studentska ljubav, vratila se iz Londona i željna je osvete. Nakon što se Aleksa poverio Adi, oboje sumnjaju da Barbara nikada nije abortirala i da Aleksa možda ima još jedno dete. On odlučuje da sve prizna Mili.

Luka završava na romantičnom ručku sa Unom, gde joj priznaje da je zaljubljen u njeno srce i da je siguran da ga ona nikada neće izdati…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 457. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement