Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 465. epizoda: Vukašin OTPUŠTA UNU iz vrtića! A evo i ZAŠTO!

Ada i Vukašin nemaju milosti za Uninu prošlost!

Published

on

Igra sudbine 476

Igra sudbine 465. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak 5. aprila od 20.00 donosi nam haos koji niko nije očekivao. Međutim, neke stvari konačno će postati jasnije. Predstojeća epizoda skinuće maske sa lica mnogih junaka koji su se do sada vešto krili.

Svi su saznali Uninu prošlost i to da joj Zaviša ne daje razvod. Ucenjuje je i drži u šaci, kao i njenu bolesnu majku, dok Una pokušava da je zaštiti. Pošto su ustanovili da Una nije bezbedna po okolinu, Vukašin predlaže da joj se da otkaz u vrtiću, kako bi se njihovi unuci zaštitili od potencijalne opasnosti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 465. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement