Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je STVARNO BARBARA BUHA! Aleksa i Ada kreću u RAT sa MAFIJOM!

Barbara za sobom ima burnu prošlost!

Published

on

Igra sudbine ove nedelje donela nam je na male ekrane jedno novo, ali ipak poznato TV lice u roli junakinje Barbare Buhe, Aleksine bivše devojke iz studentskih dana. Nju je u seriji dočarala glumica Barbara Petrović najpoznatija po rolama u serijama „Budva na pjenu od mora“ i „Naša mala klinika“, a tabloidi su je pre nekoliko godina povezivali i sa našim poznatim pevačem Acom Lukasom.

Lepa Crnogorka rodom iz Bara opčinila je svojim atraktivnim izgledom sve već od prvog kadra u seriji „Igra sudbine„. Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, a priznala je da joj je lepota bila od pomoći koliko joj je otežala put do mnogih uloga koje nije dobila baš zbog svog izgleda.

Kako je otkrila u razgovoru za domaće medije, na velike izazove i eksperimente pred kamerama nije spremna, te bi se skinula ili ošišala na ćelavo samo ako bi takav zahtev bio opravdan.

Neostvarena želja za sad joj je da zaigra u nekom ostvarenju Dragana Bjelogrlića.

Da Aleksi neće biti lako sa Barbarom Buhom, svedoči i burna prošlost koju tabloidi vezuju za njenu imenjakinju koja ju je u seriji dočarala Barbaru Petrović. Jedno pojavljivanje sa Lukasom bilo je sasvim dovoljno da počnu da „cure“ informacije o njenom privatnom životu, a jedna od njih jeste i ta da je Barbara bila devojka vođe „kavačkog klana“, Vladimira Roganovića.

Čeka li Adu i Aleksu turbulentna vožnja u nastavku serije?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement