Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Strahinja IDE U ZATVOR! Ali to nije NAJGORE! Evo ŠTA nas čeka u nastavku!

Strahinja od šoka pada u nesvest! Hoće li umreti?

Published

on

Igra sudbine Strahinja (1)

Igra sudbine u petak 25. marta doneće nam, ako je suditi prema najavi, još jednu uzbudljivu epizodu koja će promeniti mnogo toga, a najviše u životu Strahinje Bunčića.

Kao da mu nije bilo dovoljno muke u životu, Strahinju tek čekaju najveći životni izazovi. zahvaljujući svesrdnom angažmanu njegove bivše supruge sa kojom je još u braku, naivne Nade Gall koja je nasela na Nikšinu nameštaljku, u narednoj epizodi, policija dolazi po Strahinju. Iako svi znamo da on nije u stanju da zgazi ni mrava, policija je poverovala Nadinim optužbama. Međutim, dogodiće se nešto neočekivano. Lenka će Strahinji dati alibi za spornu noć kada ga optužuju da se susreo sa Zavišom.

Međutim, to nije ono najgore. Tića priznaje sinu da Zaviša zaista jeste njegov brat. Ali ne i njegov sin. Što znači da su Strahinja i Zaviša samo polubraća, odnosno, braća su po mami, jer je Dragica Zavišu dobila sa drugim muškarcem kada nije bila u braku sa Tićom.

Međutim, oni ipak jesu u rodu, a Strahinja to neće moći da podnese. Ophrvan prevelikom i presnažnom dozom emocija Strahinja doživljava težak napad od kog gubi svest. Hoće li Tića moći da mu pomogne? Da li su sva ova saznanja i stresovi koje je doživeo prethodnih nedelja bili kap koja je prelila čašu?

Kuda će nas dalje odvesti ovaj neverovatan rasplet događaja? Hoće li Strahinja preživeti šokove koji slede?

Seriju „Igra sudbine“ gledamo radnim danima od 20.00 na TV Prva. Treća sezona popularne sapunice emituje se od početka februara

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement