Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE Završeno snimanje serije! Evo KADA gledamo POSLEDNJU EPIZODU! I hoće li biti DRUGE SEZONE?

„Kolo sreće“ svira KRAJ!

Published

on

KOlo sreće kraj

Kolo sreće večeras je sviralo KRAJ! Popularna serija koju pratimo svake radne večeri na kanalu TV Prva od 21.00 večeras 24. marta je zvanično spustila zavese. Novih epizoda za sada neće biti, kao ni druge sezone, jer je sa nešto više od 200 epizoda zaokružena saga o Raketićima, kao i originalni scenario na osnovu kog je snimljena domaća adaptacija.

Iako bi se očekivalo da posle kraja kola muzika stane i „plesači“ utihnu, kada je reč o „Kolu sreće„, situacija je potpuno drugačija. Glumačka ekipa uz produkciju zadnju klapu uz muziku, pesmu i smeh čime je kraj serije obeležen kao da je novi početak.

Kolo sreće Spasa

Kao što se moglo videti iz Instagram objava proslavi su prisustvovali direktorka Smart Media produkcije Svetlana Drinjaković kao i svi glumci popularnog serijala,  a među najveselijima bio je uvek nasmejani trio – Ivan Zablaćanski, Jana Milić Ilić i Milorad Miki Damjanović.

 

Mada bi publika volela da se sa Raketićima druži i u novoj sezoni, hoće li biti nastavka još se ne zna. Za sada je izvesno da nas od jeseni na TV Prva očekuju dve nove serije, a jedna od njih je upravo serija Smart medije, što nam donekle sugeriše to da nastavka „Kola sreće“ za sada – neće biti.

Aktuelnu sezonu pratimo do kraja juna. A od septembra stižu novi naslovi i nove avanture. Hoće li vam Raketići nedostajati?

LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement