Connect with us

Intervjui

Kristina Jovanović OTRKIVA da li će Jelena NAPUSTITI Debeljka i “IGRU SUDBINE”, ali i najveći BLAM na setu

Zbog Miroljuba Turajlije (Dobrica) umalo se nije upi*kila, a evo i zbog čega

Published

on

Mada i vrapci na grani znaju za junake sapunice “Igra sudbine”, budući da su već treću godinu svako veče u našim domovima, glumica Kristina Jovanović kaže da je ljudi retko prepoznaju na ulicama.

– Ne prepoznaju me dok ne progovorim. Nije to u smislu: “Jao, kako me smaraju ljudi, prepoznaju me”, nego je više u pitanju to koga igram. Ne bih volela da sam ista kao Jelena, mada definitivno imam neke njene osobine. To je moja prva komična uloga. Imala sam sreću da poznajem devojku kao što je ona, ima sličan način govora, pa sam sve ukrala od nje. Tako je nastala Jelena. To je bila moja mala pobeda, jer sam mislila da takvu ulogu nikada ne bih mogla da odigram. Mislila sam da će biti jako loše – rekla je Kristina Jovanović u emisiji “Krupan kadar”.

Mnogi glumci kažu da je sa Kristinom najzanimljivije na setu, a mlada glumica otkriva da je postala problematična od kada su dobili glumačko pojačanje:

– Došlo nam je nekoliko kolega iz pozorišta sa Terazija i još nekoliko drugih glumaca koji su svi divni ljudi. Ispostavilo se da baš imam sreće. Stvarno su carevi, ali najviše snimam sa Miroljubom Turajlijom. On je beskrajno duhovit i lud. I onda ja ne mogu da izdržim i umirem od smeha. Zbog toga često ponavljamo scene, pa ubacujemo nešto naše. Uz njega je cela priča popeta na viši nivo kritičnog smeha. Svakog dana se bar jednom zacenim od smeha.

Kristina priznaje da se toliko smeje sa Miroljubom da se jedne prilike umalo upiškila na snimanju:

– Snima se toliko brzo da nekada ne stignemo da odemo do toaleta na vreme. Miroljub je nešto odvalio da nama nisu tekle suze, nego su prskale iz očiju. U tom histeričnom smehu pogledala sam ga i on je napravio tako smešnu grimasu da sam bila na korak da mi se dogodi najgore. Ukočila sam se i rekla svima: “Nemojte sada slučajno da me dirate”. Uspela sam nekako da se iskontrolišem, ali mislim da je on ispustio još jedan zvuk da bi bio problem i za mene, i za kostim, i za moj ego. Ali, dobra fora je iznad svega, pa čak i ega. Nove kolege su nas razbudile.

Mnogo glumaca je napustilo seriju “Igra sudbine”. Da li će njihovim stopama krenuti i Jelena? Hoće li napustiti Debeljka i otići u Ameriku?

– Jelena je odana. Koliko god da je blesava, ona neće muža i dete napustiti. Ali, ko zna šta je Žarko Jokanović zamislio. Mi se ni ovoj sezoni nismo nadali, pa je dosta kolega prihvatilo nove poslove. Ova serija je mnogo toga učinila za nas. Spojila je toliko ljudi, retko se dešava da zavoliš toliko kolega, da u velikoj ekipi nemaš nijedan problem. Osim toga, stekli smo veliko iskustvo. Svaki dan smo na setu, ispred kamere. To je ozbiljna praksa. Žarko nas sluša i piše po nama uloge koje igramo. Video je da Miroljub i ja imamo odličnu energiju, pa onda pravi te scene. Nekoliko puta kada sam pročitala svoje replike, pomislila sam: “Gde je on počeo mene da prisluškuje”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement