Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze 2 donose NEOČEKIVAN OBRT! Vuk i Jelena se NE RAZVODE? Šta će biti sa Verom?

Jelena će se još jednom isprečiti na putu Vukovoj i Verinoj sreći

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze vratile su se sa drugom sezonom od 28. marta premijerno na kanal Superstar, gde seriju pratimo svake večeri od 21.00 dok će druga sezona od 4. aprila startovati i na nacionalnom Javnom servisu. Na RTS 1 seriju pratimo od 4. aprila radnim danima u 21.00.

Kao što smo već videli radnja se nastavlja dva dana nakon požara u Verinom vinogradu. Postavljaju se mnoga pitanja o budućnosti posla sa Francuzima, ali i uopšte poslovnog odnosa Smiljanića i Tomovića. Jelena na severu pod Ružinim patronatom vodi Vukovu vinariju koje on još nije spreman da se odrekne.

Međutim, ni Jelena nije spremna da se odrekne onoga na šta smatra da polaže apsolutno pravo. Iako su papiri za razvod odavno na njenom stolu, Jeleni ne pada na pamet da ih potpiše. U trejleru za novu sezonu, onom koji najavljuje emitovanje serije na RTS, u jednom trenutku vidimo da je Jelena sigurna da ne želi da nastavi život bez Vuka.

– Želim svoju porodicu i svog muža – uzviknula je Jelena, stavivši time do znanja da još nije spremna da položi oružje i da se preda. Kao i da ne razmišlja o tome da Vuku da razvod.

Sa druge strane Vuk i Vera uživaju u svojoj ljubavi u Negotinu, proživljavajući drugu mladost na koju nikada nisu imali pravo. Hoće li im to doneti sreću ili će sreći ipak neko stati na put? Marku se takva situacija nimalo ne dopada. Zbog toga on iz sve snage želi da ponovo pokrene posao i da mu se u tome priključe majka i Vuk. Ipak, čini se da oni imaju sasvim druge planove.

Hoće li ih život iznenaditi?

Saznaćemo u novim epizodama serije „Tajne vinove loze“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Telekom/MetRo

Advertisement