Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2 sezona 2 epizoda: Jelena potpisuje RAZVOD! Ali stižu LOŠE VESTI za Veru i Vuka! Evo i koje!

U utorak, 5. aprila, od 20.00 na kanalu RTS 1

Published

on

Tajne vinove loze 2
Printskrin

Tajne vinove loze 2 sezona 2 epizoda: U drugoj epizodi serije „Tajne vinove loze“ konačno otkrivamo šta se nalazi u kutiji koju su Veljkovi radnici pronašli u Verinom vinogradu. Saznaćemo da je reč o sitnicama koje su pripadale Verinim roditeljima Milici i Đorđu. Oni su poginuli u saobraćajnoj nesreći nadomak Negotina 1984. godine kada je Vera imala svega 4 godine. Vera je jedina preživela, ali se ničega ne seća i to je proganja od malih nogu. Posle nesreće prihvatili su je i odgajili Mirtea i Mihailo i to su jedini roditelji kojih se seća.

Marko saznaje ko je kupio vinograd Baćevića. Reč je o novokomponovanom biznismenu Božidaru Dragiću iz Subotice. Kasnije ćemo otkriti da je Božidar u dosluhu sa Jeleninom „prijateljicom“ Danicom koja je smislila pakleni plan. Preoteće zajedno vinariju Tomović.

U Negotin konačno stižu dobre vesti. Jelena je potpisala papire za razvod. Vuk je verio Veru, ali nisu sve vesti tako sjajne. Uskoro će sve nade Vere i Vuka pasti u vodu. Verino vino „Teodora“ nije uspelo. Cela berba je propala i to zbog novih burića. Da li je reč o slučajnosti ili se iza svega krije nečija sabotaža?

U međuvremenu ponovo vidimo flešbekove u Verinu prošlost. Saznajemo još nešto veoma važno o tome kako je Vera završila u Negotinu. A šta – saznaćete u drugoj epizodi serije „Tajne vinove loze„.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Serija „Tajne vinove loze“ nastala je u produkciji Telekoma Srbije i produkcije MetRo, po ideji Dejana Karaklajića, predlošku Mirjane Bobić Mojsilović, a premijerno se emituje na kanalu Superstar od 28. marta svakog radnog u 21.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement