Connect with us

TV

Tajne vinove loze: Snimaće se i 3. SEZONA! Evo koji NEGATIVAC se vraća u nastavku

Ljubavna saga o Veri i Vuku nastavlja se i posle 38 novih epizoda

Published

on

Tajne-vinove-loze-3-sezona

U nastavku uzbudljive sage o dve vinarske porodice, “Tajne vinove loze”, idejnog tvorca Dejana Karaklajića, od 4. aprila moći će da uživaju i gledaoci RTS. Scenaristi su Iva Mitrović i Marko Popović, a reditelji drugog ciklusa Ana Marija Rosi, Gorčin Stojanović, Dejan Karaklajić i Marko Glušič.

Ova popularna melodrama sa elementima trilera, nastala je prema literarnim motivima naše poznate književnice, Mirjane Bobić Mojsilović, koja je otkrila da će se snimati i treći nastavak.

– Snimaće se i treća sezona serije “Tajne vinove loze”. Biće, naravno, i novih likova i uzbudljivijih zapleta – rekla je Mirjana Bobić Mojsilović.

Da će se biti i trećeg nastavka “Tajni vinove loze”, potvrdio je i novosadski glumac Branislav Jerković, koji igra beskrupuloznog biznismena, Dušana Jovića, ljubavnika Anje (Vanja Nenadić), ćerke glavnog junaka Vuka (Vojin Ćetković).

Tajne vinove loze Branislav Jerković

Tajne vinove loze Branislav Jerković

– Moj lik se ne pojavljuje u drugoj sezoni, jer će priča ići u nekom drugom smeru, pa su zato menjali likove i situacije, to je produkcijska stvar. Ja se pojavljujem vrlo malo, što ne znači da me neće biti u trećoj sezoni – kaže Branislav Jerković, stalni član Srpskog narodnog pozorišta i dobitnik brojnih nagrada za role u teatru, koga smo zapazili i u serijama “Nek ide život”, “Neki bolji ljudi”, “Vreme zla”. – Voleo bih da radim neki klasik na televiziji ili u filmu. Trenutno pregovaram o ulozi u jednoj novoj seriji, ali ne bih za sada ništa govorio o tome.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Miša Obradović

Izvor Novosti

Advertisement