Connect with us

Top Story

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2: ŠOK! Vesna se neće pomiriti sa Urošem! U njen život STIŽE JAK MUŠKARAC…

Otkriveno po kom romanu će se snimati deo druge sezone hit serije

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-2-sezona-Jadran-Malkovic-Aleksandra-Jankovic-2

“Azbuka našeg života” nedavno je završila svoj TV život na malom ekranu. Ali, samo kada je reč o prvoj sezoni, koja je rađena po romanima Mirjane Bobić Mojisilović“Azbuka mog života” i “Muška azbuka”.

I pre nego što smo se oprostili od Vesne i Uroša, stigla je vest da će se zbog velikog interesovanja gledalaca snimati i drugi ciklus. Kreatorka i rediteljka Jelena Bajić Jočić najavila je da će novih 10 epizoda biti urađene po motivima Mirjanine treće knjige, a sada je stigla i vest o kom romanu je reč.

“Kontrast studios” je kupio prava za moj roman “Tvoj anđeo čuvar”, po kome će se ekranizovati deo sledeće sezone “Azbuke našeg života” – rekla je književnica za “Novosti”.

A u sinopsisu romana “Tvoj anđeo čuvar” piše da je reč o “uzbudljivoj, duhovitoj i potresnoj priči o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života”. Ovo je knjiga o strahu i drhtanju, buci i besu, o popuštanju, slabosti i snazi, o jakoj ženi koja sreće jakog muškarca i prepušta mu se.

– Ovo je priča o gubitku sebe, ali i pronalaženju sebe. Moto knjige je “snaga je ženskog roda” – rekla je svojevremeno Mirjana.

Snimanje druge sezone trebalo bi da počne tokom oktobra i trajaće do kraja januara 2023. Nastavak će biti u jesenjem i zimskom ambijentu. O terminima emitovanja odlučiće Telekom Srbija, producent serije, ali Jelena veruje da će biti u sezoni jesen-zima 2023. godine.

– Nastavljamo tamo gde smo stali, ali biće određene vremenske elipse od nekoliko meseci. Imaćemo pojačanje u vidu jedne značajne muške uloge. Vesna i Uroš će negovati svoj odnos i ljubav na jedna poseban način, Ana će se naći u okolnostima na koje nije spremna, Marta i Luka će u krucijalnim trenucima biti oslonac roditeljima, Sunčica i Lidija će imati svoje životne tokove, Relja i Sara… Pa, videćete – otkriva je, nedavno, Jelena.

Sada sigurno znamo da će novi, snažan muškarac, koji će ući u Vesnin život, biti njen “anđeo čuvar”. Izgleda da od pomirenja sa Urošom nema ništa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Miša Obradović

Advertisement