Connect with us

Estrada

Evrovizija 2022 Sara JO se KONAČNO OGLASILA! Evo šta je rekla o POBEDI Konstrakte!

Ove reči nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Published

on

Evrovizija 2022

Evrovizija 2022 konačno je dobila i srpskog predstavnika koji će se boriti za tituli najbolje pesme Evrope u Torinu ovog maja. U stvari, reč je o umetnici koja, kao što već svi znamo – mora biti zdrava. Ana Đurić KOnstrakta pobednica je festivala „Pesma za Evroviziju“. O njenoj pesmi „In corpore sano“ svi pričaju, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, a sada je konačno progovorila i ona koja je sve vreme bila favorit mnogih. PR tim pevačice Sare Jo u zvaničnom saopštenju dao je svoj komentar na pobedu KOnstrakte i evo kako on glasi.

– Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni!!! Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Ana Konstrakta Đurić. Hvala timu „Pesma za Evroviziju ’22“- pisalo je u saopštenju.

Podsetimo, Sara je bila jedan od favorita za pobedu i odlazak u Torino da predstavlja Srbiju na takmičenju „Evrovizija“.

Advertisement