Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 4. epizoda: Danica je nasamarila Jelenu! Da li će Ruža spasti vinariju?

U četvrtak, 31. marta, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-4-epizoda

Tajne vinove loze 2 sezona 4 epizoda: Inspetkor Steva pita Veru zašto želi da kopa po prošlosti. Ona mu odgovara da će da traži sve dok ne pronađe ono što želi da sazna. Govori mu da ukoliko se ispostavi da ju je lagao, da ne želi više nikada u životu da ga vidi.

Jelena se čuje sa Anjom. Kaže joj da je vinarija preveliki pritisak za nju, i da bi to mnogo lakše podnela kada bi ona bila tu. Smatra da bi za nju bilo najbolje da se reši vinarije i da ode negde na odmor.

Marko dobija poziv od Jelene, koja ga pita da li vinarija Smiljenić može da isporuči dogovorene količine vina ili ne može.

U kuću Tomović stiže misteriozna pošiljka za Jelenu, koju preuzima Ruža.

Ivan saznaje da je njegova pesma na “Jutjubu” postigla veliki broj pregleda za manje od 24 sata.

Danica vrši pritisak na Jelenu da proda vinariju Dragiću. Ubeđuje je kako joj Vuk i Vera rade iza leđa i hoće da je prevare. Jelena na kraju pristaje da proda vinariju.

Ruža odlazi u restoran u kojem se Jelena sastala sa Danicom. Prilazi joj i pita je: “Šta ti hoćeš od Jelene?”.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement