Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 3. epizoda: KOSTA ima PLAN za Jelenu! Ona nije svesna šta joj SPREMA

U sredu, 6. aprila, od 20.00 na kanalu RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-3-epizoda-Kosta

Tajne vinove loze 2. sezona 3. epizoda: Jelena se sastaje sa advokatom Vuka Tomovića. On joj govori kako je dobro što je potpisala papire za razvod, jer osim dela vlastništva koji se odnosi na preduzeće, a kojoj je pripao njenoj ćerki Anji, sve je ostavio njoj – kuću, deonice, patente.

Dragica upoznaje Božidara Dragića sa Jelenom, koji želi da kupi vinariju Tomović.

Vera, Vuk i Marko saznaju od Veljka da je problem u ukusu vina zbog šuške, kojom je Mihailo oblagao buriće. Ali, niko ne zna gde se nalazi ta specijalna piljevina i na koji način ju je pripremao.

Zoran priča sa Linom kako ga muče snovi, predoseća da će se dogoditi nešto loše. Muči ga i to što je pročitao u novinama da se misteriozni Subotičanin vratio iz inostranstva i doveo ženu i milione.

Vera i Mirtea se sastaju u kafani kako bi na miru porazgovarale. Vera joj kaže kako joj je mučna situacija sa Jelenom i da bi najradnije prekinula posao sa vinarijom Tomović. Potom se dotiče svog detinjstva. Govori kako se ne seća svojih roditelja, pa pita Mirteu zašto je od sve dece u domu izabrala baš nju i da li je možda poznavala njene roditelje.

Mirtea kaže da je znala površno njene roditelje. Oni su bili stranci, niko nije znao odakle su došli. Bili su mesec dana u mestu, pre nego što su stradali. Onda je Mirtea čula za Verin slučaj, pa je odlučila da je poseti. I od prvog trenutka se vezala za nju.

Marko kaže Vuku i Veri da se čuo sa Dragićem i da mu je ovaj rekao da će sve da ih kupi i uništi. Vuk kaže da je i njegov otac to ranije pokušao, ali da mu nije pošlo za rukom.

Kostina žena se vraća kući. On je obaveštava da njihov plan u vezi sa Jelenom teče po planu…

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement