Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 464. epizoda: Zaviša je pobegao RITERU! Optužuje NADU za OTMICU! Ali to nije SVE!

Nada je u velikom problemu!

Published

on

Igra sudbine 464

Igra sudbine 464. epizoda koja se emituje u ponedeljak 4. aprila od 20.00 na TV Prva donosi nam toliko novih šokova da verujemo da ćemo do ponedeljka u neizvesnosti izgoreti. Naš savet je da pre nego što se upustite u dalje čitanje ovih redova – sednete. Jer biste mogli prilično da se ugruvate od padanja u nesvest ostanete li da stojite.

Dok je Nada pila kafu sa Nikšom, u kafić je upao Zaviša i optužio ih da su njih dvoje naručili njegovu otmicu, i to pred Milom.

Nikša, kog nije preterano uzbudilo Zavišino iznenadno pojavljivanje na vratima kafića i njegova optužba,  planira da mutne poslove obavlja u magacinu “Kan holdinga”.

Time će navući novu i neočekivanu bedu na vrat porodice Kanački, ali će u velikoj i direktnoj opasnosti biti i Debeljko.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 462. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement