Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Milica Zarić otkriva: Hoće li Jelena STVARNO dati RAZVOD Vuku?

Vuka i Veru čeka neprijatno iznenađenje

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze nakon velikog uspeha prve sezone vraćaju se na male ekrane. Publika s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja novih epizoda serije. Druga sezona počinje na Prvom programu RTS-a od ponedeljka 4. aprila u 20 sati.

U fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere…

– Po scenariju i atmosferi sa snimanja mislim da će biti još zanimljivija druga sezona. Očekuju nas raznorazni odnosi između dve porodice i njihovih okruženja. Mislim da, u Tajnama vinove loze – svako se pronađe u nekom liku, nekom okruženju, tako da, biće dosta zanimljivih i ljubavnih i poslovnih priča – rekla je, gostujući u Jutarnjem programu, glumica Milica Zarić, koja tumači lik Jelene Tomović.

Vuk Tomović je na kraju prve sezone zatražio od Jelene razvod, i sada gledaoci u novim epizodama očekuju razvoj te situacije.

– Videćemo da li će mu Jelena taj razvod dati. Svakako će nastaviti da se bori za svoju porodicu i status, na različite načine. Ali mislim da Jelena Tomović u ovoj sezoni ipak malo sazreva, dosta kasno, u četrdesetim, ali neki ljudi kasno dobiju priliku da sazru – dodala je.

Kaže da joj je drago što su njen lik gledaoci tokom emitovanja prve sezone – dosta razumeli.

– Ja sam pokušavala da je opravdam i nađem motive zašto se neko tako bahato, razmaženo i oholo ponaša, i da pokrijem te stvari, jer mi glumci, kada dobijemo takav lik, pokušavamo da nađemo opravdanje, da lik ne bi bio karikatura, da ne ispadne smešan, i mislim da sam joj našla taj neki ključ… – ispričala je Milica.

U nastavku priče – poznata glumačka ekipa, i među njima, između ostalih i Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Vanja Nenadić, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Dara Džokić, Sena Đorović.

Nikola Kojo se pojavljuje u ulozi prijatelja Jeleninog oca, a u nastavku serije biće još mnogo novih likova.

U okviru drugog serijala gledaoce očekuje 38 novih epizoda. Snimano je na istim lokacijama a kako Milica zagonetno kaže: „Sve je ostalo isto, a ništa nije isto – sve će se promeniti“.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Hype

Advertisement