Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački postaje ITALIJANSKA GROFICA! A evo i KAKO!

Donka će POZELENETI od MUKE!

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (6)

Igra sudbine nikad ne prestaje da nas iznenađuje. Verovatno je baš zbog toga i duže od dve godine najgledanija domaća serija u konkurenciji koja je prethodnih godina bila više nego „oštra“. A najgledanija serija automatski stvara i najtraženije glumce koji takođe ne manjkaju sa prijatnim iznenađenjima. Tako je do medija ovih dana stigla i vest da će glavna zvezda serije „Igra sudbine“ čuvena Ada Kanački, odnosno glumica Milica Milša, koja je lavicu spremnu na sve da zaštiti najmilije dočarala na maestralan način, u novom filmu i mini-seriji „Zaliv“ zaigrati rolu italijanske grofice i kockarke!

Naime, snimanje druge faze filma i četvorodelne serije „Zaliv“ otpočelo je poslednjeg dana marta u predivnom Perastu i trajaće naredne dve nedelje.

Prvi deo ove melodrame smeštene u period uoči Prvog svetskog rata  završen je u Reževićima u Petrovcu, u septembru prošle godine. Glavna ženska uloga pripala je Isidori Građanin, a u filmu se pojavljuju i holivudske zvezde Mariza Berenson i Majkl Medsen. Glavna muška uloga pripala je glumcu Muhamedu Hadžoviću kog trenutno gledamo u seriji „Močvara„.

Reditelj projekta je Draško Đurović koji uz Gorana Kocića potpisuje i scenario ovog ostvarenja u produkciji Montenegro Max Filma, producenta Karla Kalezića.

Snimanja će se nastaviti i na jesen, a premijera se očekuje u maju naredne godine.

– Film „Zaliv“ je prepun emocija, nostalgije, govori o neostvarenoj ljubavi, a radnja se odvija u prelepom ambijentu Perasta i Kotora koji se sprema da kao i ostatak regiona uči Prvog svetskog rata bukne kao tempirana bomba. Igram Lizu, otmenu ženu iz visokog društva koja je pre 20 godina prebegla iz Perasta u London, a sada se tu vraća sa mužem Englezom – otkriva Isidora.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Novosti

Advertisement