Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 5. epizoda: ŠOK! Vuk je ispao LOŠ! Evo zašto ga Dragić s pravom MRZI

U petak, 5. april, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 5. epizoda: Ruža prekoreva Jelenu što želi da proda vinariju Dragiću, te da bi trebalo da razmišlja i o tome da je to nasledstvo i njene ćerke. Govori joj da on mrzi Tomoviće i da mu je samo stalo da ih uništi, jer je Vuk odbio da se uortači sa njegovim pokojnim ocem.

Jelena joj kaže da joj je muka od ćerke koja je ne konstatuje, od Vuka koji joj se ne javlja na telefon, od Zorana koji je izbegava, a ponajviše od nje koja glumi da joj je stalo, a zapravo je nikada nije prihvatila.

Šandor se udvara Lini. Govori joj sve ono što bi volela da čuje, poklanja joj pažnju koja joj je nedostajala. Pokušava da je izvede na vožnju čamcem, ali ona uspaničeno odlazi uz izgovor da ima goste.

Kosta dolazi sa suprugom Teom kod Jelene na večeru. Dok svi uživaju na terasi, Kosta pod izgovorom da mora u toalet krišom se penje na sprat i odlazi kod Ruže u sobu. Uzima kosu sa njene četke i stavlja u kesu za dokaze.

Vuk kaže Veri i Marku da Dragić nema dobre namere prema vinariji Tomović. Marko smatra da treba što pre da reaguju, jer ako mu Jelena proda svoj deo vinarije onda će i vinarija Smiljanić da pređe u njegove ruke.

Vera govori Vuku da je muči to što je zvala sva porodilišta u Mariboru i niko nema informaciju da je rođena tamo.

Marko i Vuk stižu u Suboticu kako bi razgovarali sa Jelenom o požaru u njihovom vinogradu i prodaji vinarije Dragićima. Vuk im priznaje da ga Dragić mrzi jer je pokazio reč koju je dao njegovom ocu. Obećao je da će sa njim da se uortači kada je nasledio vinariju od dede, a onda ga je izneverio zbog Radula.

Danica kaže Jeleni da je kucnuo čas da se osveti Vuku za svu bol koju joj je naneo. Predlaže joj da ga pozovu na sastanak sa Dragićem i da pred Vukom proda svoj deo vinarije Tomović.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Superstar

Advertisement