Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 Objavljen datum PREMIJERE! Pogledajte TREJLER!

Treća sezona vodi nas u doba korone

Published

on

Državni službenik 3

Državni službenik 3 čija nas premijera očekuje na kanalu Superstar od 23. aprila vikendom u 21.00 bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled, ali naši agenti, glavni junaci ove serije nisu. Oni nikad ne staju.

Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje postala  je njihova svakodnevnica. Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna.

Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj?

Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana, preko Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji. Zlo nikad.

Uloge tumače:
Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica,  Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić – Ilić, Anđelika Simić i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement