Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 6. epizoda: JELENA je na korak da UNIŠTI Vuka!

U ponedeljak, 4. aprila, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-6-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 6. epizoda: Jelena pita Vuka zašto više ne potpiše papire za razvod. On je čudno gleda, kaže da ih je potpisao i da ih je poslao po kurirskoj službi. Čuvši to, Jelena ostaje u čudu.

Zoranu na vrata dolazi čovek koji mu donosi pošiljku. On ga pita o kakvoj se pošiljci radi, a ovaj kaže da ne zna, da mu je šalje njegov gazda. Zoran ga onda pita ko mu je gazda…

Ivan je u provodu. Posle izvesnog vremena poželi da ode kući. Jedna devojka iz kluba mu prilazi i kaže kako je autom i da može da ga poveze.

Steva zatiče Veru u kafani. Želi sa njom da porazgovara o njenim roditeljima, ali u tom trenutku stiže Mireta koja ih prekida. On u njenom prisustvu izbegava da nastavi da priča i kaže Veri kako će se njih dvoje čuti.

Vuk i Jelena se sastaju sa Dragićem i Danicom. Dragić mu kaže da on nikada ne bi prekršio dogovor zbog Radula, kao što je to on učinio. On još dodaje da ga donekle razume, jer mu je tast dao više novca. Ali, ne propušta priliku da ga bocne kako mu je jasno da je u to vreme bilo bolje biti uz nekog kao što je bio Radule.

Dragić kaže Jeleni da su oni njih dvoje sklopili dogovor i da će on – samo ukoliko se ispoštuje da mu ona proda 20 odsto svog šera vinare Tomović, za koji je ponudio više nego pristojnu sumu – u znak zahvalnosti da doda i zemlju Baćevića. Danica kaže Jeleni da je došao trenutak da zablista. Hoće li izneveriti Vuka pred Dragićem?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement