Connect with us

Domaće serije

MOČVARA 2 je GOTOVA! A evo koju NOVU DOMAĆU SERIJU gledamo sledećeg VIKENDA!

Državni službenik 3 stiže 23. aprila, a pre toga?

Published

on

Mocvara-2-sezona-5-epizoda

Močvara 2 svoje veliko finale imala je tokom vikenda za nama. U subotu i nedelju na kanalu Superstar gledali smo finalne epizode popularnog krimića koji nas je još jednom vratio u svet inspektora Nikole Krsmanovića. Radnja serije ovog puta izmeštena je iz Beograda u mirnu Sentu za koju se ispostavilo da poput velikih ravničarskih reka – ispod mirne površine krije mnoštvo opasnih virova koji neiskusne plivače u sekundi mogu povući na dno.

Močvara je, međutim, završena, a postavlja se pitanje, koju to novu domaću seriju gledamo ovog vikenda u klasičnom Superstar prajmtajm terminu na koji smo svi već navikli.

Državni službenik stiže nam sa trećom sezonom od 23. aprila, tako da ćemo na nove avanture agenta Lazara Stanojevića kog u seriji tumači Milan Marić morati još malo da pričekamo. A šta ćemo do tad?

Kako smo otkrili na kanalu Superstar u ovom terminu kao naslednica Močvare neće se emitovati nova domaća serija, već ćemo tokom sledećeg i vikenda pre premijere „Državnog službenika“ gledati popularne filmske hitove „Rad na određeno vreme„, „Moj tata na određeno vreme“ i „Razvod na određeno vreme“ prvog vikenda, a zatim narednog domaće filmove „Špijun na štiklama“ i „Šesta brzina„.

Posle toga od 23. aprila vikendom u 21.00 na kanal Superstar stiže treća sezona serije „Državni službenik“.

Treća sezona serije „Državni službenik“ bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled – ali naši agenti, glavni junaci ove serije nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica. Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna.

Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj?

Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana, preko Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji. Zlo nikad.

Uloge tumače:
Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica,  Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić – Ilić, Anđelika Simić i drugi.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement