Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 9. epizoda: Jelenina advokatica će UNIŠTITI VUKA! Evo o kome je reč

U četvrtak, 7. aprila, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-9-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 9. epizoda: Jelena poziva Sandru i moli je da joj pomogne da se razvede. Ona joj preporučuje Jelenu Dapčević, najtraženiju advokaticu u Evropi koja radi samo sa ženama. Nema advokata koji se ne prepadne od samog pomena njenog imena.

Vuk govori Veri kako se kaje što je bio pregrub prema Marku. Ona mu govori da nema razloga da oseća grižu savesti, jer ona najbolje poznaje svog sina. Govori mu da je Marko brz, hoće sve sada i odmah, a da mu je on otac i da ima pravo da mu kaže šta hoće.

Mireta dolazi kod Vere. Kaže joj da je srela Marka, koji joj je rekao da se sprema na put. Vera joj govori da ide u Suboticu da se nađe sa nađe sa tehnološkinjom. Ona joj ne veruije i pita je šta namerava da uradi.

Lina se pojavljuje na Šandorovim vratima. On je poziva da uđe unutra. Hoće li prevariti Zorana?

Vuk se sastaje sa Dragićem i kaže mu da greši ako misli da je u Subotici samo sponzorisao pozorište. Ovaj mu odgovara da je, tokom njegovog boravka na jugu, prepisao njegov spisak i dao keru da ga pojede. Govori kako Subotica nije više Vukov grad, nego njegov.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement