Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 467. epizoda: ŠOK! Sofija PRETI Matiji da će se UBITI! Uzima NOŽ i…

U četvrtak, 7. aprila, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-467-epizoda

Igra sudbine 467. epizoda: Matija govori Adi da će joj dati kontakt osobe koja radi kod Nikše, pa da ona odluči ko će sa njom biti na vezi.

Cole otkriva Marinku da ima nove detalje u vezi sa Višnjonom pogibijom. Pristaje da mu ih kaže,  ali pod uslovom da mu pre toga postavi nekoliko pitanja.

Strahinja odlazi kod Alekse u kancelariju, a tamo zatiče i Milu. Na Aleksino pitanje: “Šta ima novo?”, Strahinja odgovara da će im reći nešto za šta smatra da je bolje da čuju od njega nego od drugih.

Nikša na jednom mestu okuplja četiri ključne dame njegove nove televizije – Nadu, Barbaru, Vasilisu i Klaudiju. Vreme je za pakleni plan!

Dobrica i Silvana upadaju u Marijaninu kancelariju. I dok se Dobrica nudi da glumi u novoj seriji, Silvana kaže da su njene želje realnije – ona će da peva.

Ada kaže Vukašinu kako ne želi da Matija bude sam, dok bude bio na rehabilitaciji u Londonu. Vukašin je pita da li želi da on bude pored njega.

Pančeta i Tića odlaze na Miletovo radno mesto u prodavnici nameštaja. On je začuđen što ih vidi, ali Pančeta mu govori kako nema razloga jer su oni takođe pripadnici džet seta koji pazari kod njega.

Matija govori Sofiji da mora da ode na neko vreme. Ona dobija napad, odlazi do stola, uzima nož i kaže mu da će otići kada nju bude sahranio. Hoće li sebi oduzeti život?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement