Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 468. epizoda: Marinko naručuje UBISTVO! Evo KO će ubiti VIŠNJINOG DŽELATA!

Marinko ima neočekivanog saveznika

Published

on

Igra sudbine 468

Igra sudbine 468. epizoda koja se emituje u petak 8. aprila od 20.00 na TV Prva donosi nam konspiraciju na najvišem nivou! Ne zna se ko će s kim i ko će zbog čega biti konspirativniji, ali spremite se za  ludnicu zvanu „Igra sudbine“.

Marinko ne odustaje od osvete Višnjinom ubici, pa tako od Ritera naručuje ubistvo…

Doktor Urošević posećuje psihoterapeutkinju Saru Berger i saopštava joj Zavišin plan. Treba mu savet kako da ga spreči da otme bogatstvo Kanačkih i naudi im.

Željna sopstvenog uspeha, Milevica Tankosić je počela da radi za Nikšu. Tako mu je odala informaciju iz policije da je na meti ispitivanja njegov prvi čovek – Ljuštura, kao i da u svom timu ima krticu.

Žustru svađu Luke i tetka Lile prekida Ada, saopštavajući im da Matija umire i da nemaju vremena za gubljenje.

Strahinja priznaje ocu i Pančeti da je Lenku pozvao na večeru i da je tada u istom restoranu zatekao Nadu na ljubavnom sastanku sa Nikšom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 468. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement