Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 152. epizoda: Bojan donosi rezultate NOVOG DNK TESTA! Evo KO je otac Jelisavetine BEBE!

Samo Ljuba zna pravi odgovor

Published

on

Kolo sreće 152

Kolo sreće 152. epizoda koja se na TV Prva emituje u petak 8. aprila od 21.00 napokon će razjasniti misteriju – čije je Jelisavetino dete, ali i pokrenuti novo pitanje. Ko je falsifikovao rezultate prvog DNK testa?

Momčilo moli Gocu da nikome ne govori da su u vezi. Zbog činjenice da se ni Ljuba, a ni Bojan ne javljaju na telefon, Jelisaveta kreće da paniči. Nakon što su dobili pomoć od Mare, Tereza konačno ima snage da se suprotstavi mužu ucenjivaču. Brka pokušava da razgonetne poruku: Šta je to u kući čovek, a nije čovek? Ljuba i Bojan konačno stižu kući i to sa rezultatima?​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 149. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement