Connect with us

Domaće serije

Nikola Kojo ZVEZDA američke HIT SERIJE snimane u SRBIJI! Evo i KOJE! Šokiraćete se kada vidite KOGA GLUMI!

Ovakvog ga NIKADA niste videli!

Published

on

Nikola Kojo Mornarički specijalci

Nikola Kojo ZVEZDA američke HIT SERIJE snimane u SRBIJI! Evo i KOJE! Šokiraćete se kada vidite KOGA GLUMI!

Mornarički specijalci od 6. aprila stigli su na kanal FOX gde se radnim danima od 20.00 bez predaha prikazuju prve dve sezone popularne akcione krimi drame. Kada je Dejvid Boreanaz pre nekoliko godina svratio do Srbije napravio je pravu pometnju na prestoničkim ulicama, a sada je došlo vreme da vidimo i šta su to “Mornarički specijalci” radili u Beogradu te 2019.

Od 6. aprila na kanalu FOX očekuje nas premijera prve dve sezone popularnog serijala nominovanog za dva Emija, čije ćemo prve 44 epizode bez predaha gledati radnim danima od 20.00.

Nažalost, Beograd gostuje tek u trećem ciklusu, pa ćemo dva predstojeća iskoristiti kao zagrevanje za čuvene akcione scene ispred skupštine Srbije.

Međutim, ono što je sjajno, jeste da su u toj trećoj sezoni učešće uzeli i naši poznati glumci, a među njima za domaću publiku svakako najzanimljiviji Nikola Kojo, koji prema saznanjima domaćih medija, tumači antagonistu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

– Nikola Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić imaju ključne uloge kao gostujuće zvezde u prve dve epizode. Produkcija tesno sarađuje sa srpskom policijom i Ministarstvom odbrane, budući da su srpske oružane snage u ovim epizodama prikazane kao saveznici i saradnici jedinice ‘foka’ na rasvetljavanju slučaja. Podrška kabineta premijerke Ane Brnabić, zajedno sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i kancelarijom gradonačelnika Beograda, bila je ključna za ostvarivanje ove zahtevne produkcije i snimanja – ističu producenti serijala, dodajući da je cilj serije da se Srbija prikaže u lepom svetlu.

– Cilj produkcije je da prikažu Beograd kao modernu kosmopolitsku prestonicu, punu kulture i lepote, i sa Srbima u ulogama pozitivnih likova. Amerikance su privukle sjajne lokacije, saradnja Vlade Srbije i iskustvo domaćih filmskih radnika. Podsticaj za produkciju audiovizuelnih dela takođe je bio jedan od ključnih elemenata koji je privukao CBS da snima u Srbiji – navodi se u saopštenju produkcije.

Serijal prati profesionalne i privatne živote najelitnije jedinice mornaričkih specijalaca dok treniraju, planiraju i izvršavaju najteže misije koje država od njih očekuje. Džejson Hejz vođa je prve ekipe, čiji privatni život trpi zbog njegovog načina života i profesionalnih obaveza. Njegova desna ruka mu je blizak prijatelj Rej Peri, koji je operater s najviše iskustva i s kojim Džejson ima veoma blisku saradnju. Tu je i Soni Kvin, izvanredan i odan vojnik sa mračnom prošlošću, koji se i dalje suočava sa svojim samodestruktivnim navikama. Poslednji član ekipe je Klej Spenser, mladić koji govori nekoliko jezika i čiji je otac takođe bio pripadnik Mornaričkih specijalaca. Kleja krasi ogromna motivisanost i posvećenost poslu. Ključna osoba za uspeh tima je viši poručnik Erik Blekburn, koji je vođa kako na bojnom polju, tako i van njega. Ekipi pomaže i analitičarka CIA Mendi Elis, spremna da sve žrtvuje da iskoreni zlo i zaustavi teroriste. Tu je i Lisa Dejvis, stručnjakinja za logistiku sa kojom nema šale i čiji je zadatak da opremi ekipu sa svime što je potrebno za misiju. Mornarički specijalci dobijaju tajne zadatke širom sveta, i ova ekipa otkriva svoj nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost, čak i kada se suočava s daleko nadmoćnijim neprijateljem.

.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement