Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 2 Miloš Timotijević otkriva HOĆE li se VLADA pojaviti u DRUGOJ SEZONI! Evo šta nas čeka u nastavku!

Kada počinje snimanje druge sezone?

Published

on

Pevačica nas je sa prvom sezonom sve ostavila u enigmi ko je zaista ubica i koja je uloga Crnog maga u misterioznim smrtima koje su zavile Beograd u crno. Jednu od veoma zapaženih uloga u seriji je odigrao i glumac Miloš Timotijević, kog trenutno gledamo i u drugoj sezoni serije „Močvara„.

U drugoj sezoni serije “Močvara” scenaristkinje Milene Marković i reditelja Olega Novkovića, Miloš Timotijević tumači lokalnog moćnika Željka Garčevića, koji je uspostavio poziciju prvog čoveka u Senti.

– Već u prvoj epizodi smo ga zatekli u malom vojvođanskom mestu, u kome je zadovoljan i nema nikakvu potrebu da ide dalje. Jednostavno, dobro mu je tu gde jeste. Niko od nas nije negativac iz svoje perspektive. Mi smo uvek negativci u očima drugih ljudi i samim tim naši postupci nas otkrivaju kakvi jesmo – započinje priču za “Blic” Miloš Timotijević.

Svaki lik u seriji krije neku tajnu pa i Željko Garčević. Glumac ne želi da otkriva o čemu je reč jer kaže da bi tako “ukrao ugođaj publici” da gleda seriju.

– Sa Olegom Novkovićem i Milenom Marković nikada nisam do sada sarađivao, a znao sam sve njihove dosadašnje opuse. Kad su me pozvali da se pridružim ekipi u drugoj sezoni, bio sam u fazonu: “Dajte mi samo što pre scenario.” Kada sam ga pročitao, odmah sam ih zvao i pristao na ulogu Željka.

Već posle prve epizode druge sezone shvatili smo da je serija vizuelno sasvim drugačija, brža je radnja i uzbudljivija je. Mnogi već sada prognoziraju da će doživeti veći uspeh nego prethodna sezona.

– Teško je to prognozirati i ne želim uopšte da licitiram na tu temu. Uvek u šta sam se ranije kladio da će dobro proći, nije tako bilo i obrnuto. Mislim da “Močvara 2” ima sjajnu medijsku propraćenost i dobro je što ide i na Superstaru i na RTS i to u udarnim terminima. Sve to mnogo znači.

Glumac sa nestrpljenjem očekuje premijere projekata koje je prošle godine snimao a to su: “Trag divljači”, “Metamorfoza” i ”Među bogovima”, a uskoro očekuje i snimanje nove sezone “Pevačice”.

– Znam da će se nove epizode “Pevačice” raditi, ali da li me ima u nastavku i koliko prostora ću imati, to stvarno ne znam. Sa nestrpljenjem očekujem “Trag divljači”. Ovaj film scenariste i reditelja Nenada Pavlovića je nešto sasvim drugačije od onoga što sam do sada radio. Nenad je po pripovetkama svog oca Živojina Pavlovića napisao scenario. Film će prvo imati festivalski život a premijeru očekujemo tek na jesen. Što se tiče ostvarenja “Među bogovima” sa velikim zadovoljstvom sam ga snimao. Sa Vukom Ršumovićem sam radio njegov prvenac “Ničije dete” i kada me je sada pozvao i rekao da nije velika uloga, ali da misli da bih je ja super odradio, odmah sam pristao. Vuk je moj prijatelj, a i smatram da je njegovo “Ničije dete” jedan od naših najboljih filmova u zadnjih par decenija.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Dandelion Film Danas

Izvor Film i TV/Kurir/Blic

Advertisement