Connect with us

STARS

OVU GLUMICU IZ SERIJE IGRA SUDBINE JE VOLEO VIKTOR SAVIĆ: Posle njega udala se za starijeg i otišla iz Srbije!

Published

on

Glumac Viktor Savić, i te kako privlači pažnju gledalaca što svojim ulogama u filmovima i serijama, što svojim privatnim životom.

Njegov ljubavni život uvek je bio zanimljiv javnosti. Svoju vezu sa pevačicom Sarom Jo nije uspeo da sakrije, ali je godinama uspešno krio da je bio u vezi sa glumicom Daninom Jeftić koju danas gledamo u seriji “Igra sudbine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Tek nakon raskida on je priznao da se između njih rodila ljubav na jednom snimnju. Naime, oni su se upoznali dok su zajedno igrali u filmu “Montevideo, Bog te video”, gde je glumica imala ulogu Rose, a glumac ulogu Milutina Ivkovića.

Njihova veza nije dugo potrajala, a Danina se nakon “Montevidea” povukla iz javnog života iako je stekla veliku popularnost.

Ona je nedugo posle snimnja upoznala producenta Aleksandra Kukanjca koji je stariji od nje 10 godina, sa kojim je otpočela ljubavnu romansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Pre devet godina su sklopili brak u Crkvi Svetog Marka, ubrzo su se preselili u Australiju i dobili sina. Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali ipak ni ova veza nije potrajala, pa su podneli papire za razvod, a Danin spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement