Connect with us

STARS

ZABORAVILA I SRBIJU I GLUMU: Evo gde je DANAS i šta radi NEDA iz serije “GREH NJENE MAJKE”

Nije najbolje iskoristila pet minuta slave

Published

on

Ivana-Jovanovic-Greh-njene-majke

Glumica Ivana Jovanović je publici najpoznatija po ulozi Nede u seriji “Greh njene majke”, a javnu scenu napustila je iznenada. Sa sinom Viktorom odselila se u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – rekla je Ivana jednom prilikom, pa se osvrnula na svoj sadašnji posao:

Ivana-Jovanovic-Greh-njene-majke-2

Ivana Jovanović / Foto Printscreen Facebook

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge.

Kako je tom prilikom rekla, u Americi nije pomišljala da se bavi glumom.

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc – rekla je Ivana Jovanović, koja se u Americi i zaljubila.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement