Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Kosta NIJE NEGATIVAC? Evo šta on STVARNO želi od VUKA!

Zašto je Kosta napao Dragića?

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze u novoj sezoni upoznale su nas sa novim likovima koji će promeniti živote naših junaka u najneverovatnijim pravcima. I dok su motivi nekih savršeno jasni i kristalno providni, za neke se još pitamo ko su i kakve su njihove namere.

Božidar Dragić bez imalo sumnje nema nimalo dobre namere ni za Vuka ni za njegovu porodicu. Spreman je na sve samo da ga potuče do kolena. Kao što smo već otkrili, Tomovići i Dragići imaju dugu zajedničku prošlost, i ona nije baš sjajna. Božidar je željan osvete, ali pitanje je ima li zaista onoliko snage koliko misli da pobedi Vuka.

Istina, Vuk je sada rastrzan gomilom problema. Vinograd, Vera, Jelena, razvod i ćerka na proputovanju svetom. Sve to ne da mu da se sto odsto posveti borbi sa Dragićem, ali život će ga uskoro saterati u ćošak, pa neće imati drugog izbora.

I dok je zaokupiran borbom sa Dragićem postavlja se pitanje, da li mu neko drugi radi iza leđa. Šta je sa Kostom? Iako se u startu učinilo da je on budući negativac, o Kosti smo u međuvremenu saznali važnu stavr – on je bio Radulov štićenik. Nesumnjivo, smera nešto i to nešto uliva nesigurnost u gledaoce. Pre svega zbog očiglednog plana da se uvuče u porodicu Tomović, i činjenice da uprkos tome što joj je rekao da će biti njena podrška, on ipak ne gaji naklonost prema Jeleni.

Njegova žena Tea se zbližila sa Ivanom, a on sa Zoranom. Cilj njegove misije je napad na najslabije karike. A u porodici Tomović ima ih mnogo. Postavlja se pitanje koja će prva pući i omogućiti Kosti da porazi protivnika.

Međutim, ono što nas je sve zbunilo jeste to što će Kosta u narednoj epizodi krenuti na Dragića. Da li se zbog toga može zaključiti da je on ipak dobar, ili želi da ukloni konkurenciju koja mu može pokvariti planove u nameri preotimanja bogatstva Tomovića?

Sa druge strane, opet, mi zaista ne znamo ništa o KOsti. Odakle je došao, čime se bavi i na kraju – šta će mu bogatstvo Tomovića kada je očigledno već i sam dovoljno bogat. Mnogo misterija kruži oko ovog lika, a odgovori su u magli.

Hoće li nam uskoro postati jasnije – ko je Kosta?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement