Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 153. epizoda: Sve se SAZNALO! Nebojša nije Marin SIN! A evo ŠTA će biti sa ELENOM!

Kako će se Elena izvući ovog puta?

Published

on

Kolo sreće 153

Kolo sreće 153. epizoda koja se emituje u ponedeljak 11. aprila od 21.00 na TV Prva doneće najveći šok koji smo videli do sada. Tiče se Nebojše, a njegovo veliko priznanje uticaće na sve. Evo i kako.

Nakon što se saznalo da Nebojša nije Marin i Ljubin sin, Elena počinje da se “pere” pred porodicom i da ih ubeđuje da nije imala nikakve veze sa novcem koji se ticao fondacije.

Pred Terezin odlazak na operaciju u Francusku, Filip svojoj neostvarenoj ljubavi šalje emotivnu audio poruku.

Kada vidi koliko Mara pati, Bojan joj obećava da će joj pomoći da pronađe sina prvenca, jer mu je njena sreća najbitnija.​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 153. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement