Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 10. epizoda: Šandor UCENJUJE Linu! Evo i KAKO!

Na RTS 1 u petak 15. aprila od 20.00

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2. sezona 10. epizoda koja se na RTS 1 emituje u petak 15. aprila donosi neka nova lica u živote Tomovića i Smiljanića. Ali i nove probleme. Lina se nalazi na ivici očaja. 

Nakon što ju je Šandor silovao, Lina se budi u polju. Prljava i dalje prilično ošamućena. Jedva pronalazi put do kuće i puna srama uvlači se u krevet kod Zorana.

Vera i Vuk su stigli u Suboticu. Razgovaraju sa Gocom pokušavajući da shvate u čemu je tajna šuške koju je je Mihajlo stavljao u vino. Uzdaju se u to da će neko od njegovih starijih kolega znati tajni recept za Teodoru. Nažalost, bio je to još jedan ćorsokak. Ali svaki trag vodi do novog traga. razgovara sa Gocom

Vuk i njegov advokat Simonović su na sastanku. On ga obaveštava da će Jelena uzeti advokata. Vuk je u šoku. Traži od Ruže objašnjenje. Ona ga uverava da je tako najbolje, ali onda stižu loše vesti. Jelena je unajmila najbolju advokaticu za razvode u Evropi. Ovaj razvod neće proći bez borbe.

Zoran zove Kostu jer mu je trebala podrška. Kosta dolazi kod Zorana, i tada se upoznaje sa Vukom. Ivan pristaje da mu Kostina žena bude menadžer. Malo pomalo, Kosta se uvlači među Tomoviće.

Šandor Lini šalje slike na kojima je obnažena. U međuvremenu se našao sa Ružom i izokola je ispitao kako se Lina oseća. Plaši se hoće li ga ona izdati?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom Promo Miša Obradović

Izvor Film i TV

Advertisement