Connect with us

Domaće serije

MOČVARA 2 Robert Ožvar otkriva SVE o inspektoru ATILI! Ovo je njegova NAJVEĆA TAJNA!

Ništa nije onako kako se čini!

Published

on

Atila-Varga-Mocvara

Močvara se bliži velikom finalu na RTS 1. Glumac Robert Ožvar koji je govorio o svoj ulozi inspektora Atile Varge u drugoj sezoni serije „Močvara“.

Mnoge stvari se nisu promenile. Ne znam kako će biti dalje. Radim u pozorištu i spremam novu predstavu, ali dobijam mnogo pohvala preko društvenih mreža, što mi je jako drago – rekao je Ožvar.

Na snimanju „Močvare“ svi su bili jako ljubazni i otvoreni za pomoć i podršku, a Ožvar kaže da mu je bilo malo teže da se prilagodi načinu rada pored kamerama.

Ožvar je rekao da mu nije bilo bitno koliko su njegove kolege iz „Močvare“ poznate, nego koliko su dobri, pošto je mogao od njih naučiti kako se rad i štedi energija, tako da je snimanje serije za njega bilo „bitno i veliko iskustvo“.

Prema njegovim rečima, Atila ne želi da pokazuje svoja osećanja pred kolegama inspektorima, a njegova lična situacija je veoma često komplikovana.

– Kad smo u kući Garčevića njegova majka je tamo spremačica, a to nije rekao (inspektoru) Krsmanoviću. Sve se otkriva odjednom i uvek se otkriva novi detalj iz njegovog života. Pokušava da se prilagodi i vrati kontrolu nad dešavanjima – rekao je glumac.

Ožvar je rekao da igrajući Atilu nastoji da gluma ne bude toliko eskpresivna kao u pozorištu, već da ima tenziju sve vreme, pošto se njegov lik „bori, u duši ima neki rat, ali pokušava da to drži ispod površine.

U matičnom Novosadskom pozorištu Ožvar preporučuje predstave „Dani kuratog Džonija“ u režiji Jovane Tomić, „idiota“ Andreja Cvetanovskog, „Anu Karenjinu“ Dejana Projkovskog, koji potpisuje i Šekspirovog „Ričarda Trećeg“ čija je premijera 11. aprila.

– Igram Bakingema. Veoma zanimljiv karakter pošto se ne zna šta je njegov cilj. Iz scene u scenu se otkriva njegov lik – rekao je Ožvar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly

Izvor Film i TV/Telegraf/Tanjug

 

Continue Reading
Advertisement