Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi najveći ŠOK! Evo KO je Olegov OTAC! Ovome se NIKO nije NADAO!

Da li je Milka Olegova majka?

Published

on

Igra sudbine Oleg Latas

Igra sudbine nikada ne zaostaje sa iznenađenjima i šokovima. Scenario je takav da nikada ne možete ni naslutiti u kom pravcu će nas odvesti pisanje Žarka Jokanovića. Pitanja koja, verujemo, i sami glumci postavljaju sebi o sudbini svojih likova su mnogobrojna, a ideje neiscrpne. U novoj sezoni bilo ih je više nego ikada. Doslovno za svakog novog, a i za ponekog starog junaka o čijoj se sudbini u trećem ciklusu ništa ne zna, mogli smo se zapitati šta, kako, ko, zašto, gde, pa i šta dalje.

Međutim, kako je vreme odmicalo neka od pitanja dobijala su svoje odgovore. Tako smo saznali da je Zaviša Strahinjin brat, kog je Dragica rodila pre nego što se udala za Tiću. Otkrili smo da je Una Zvrk i njegova žena od koje se još nije razveo, a zbog čega ona ne može da bude sa Lukom. Saznali smo i da je Una u Americi na lečenju, a da je Višnju ubio Marinkov otac koji je zbog ovog zlodela i uhapšen.

Ipak, jedna sudbina i jedno poreklo ostaju nerazjašnjeni. Ko je Oleg Latas i kakve veze ima sa Nikšom Korlatom, ali i sa Adom Kanački? Otkud on u celoj ovoj zavrzlami?

Iako se o Olegu, njegovoj sestri i mami još ništa ne zna, osim da je radila za Nikšu i da mu je bila odana, kao i to da je Olegova sestra zbog trauma koje je preživela u veoma teškom stanju i zahteva Olegovu celodnevnu negu i staranje, činjenica je da o Olegu ne znamo mnogo.

Međutim, ko je pažljivo pratio seriju, mogao je pronaći neke tragove koji nam ukazuju na izuzetno zamršenu prošlost ovog momka i njegovu povezanost sa obe porodice.

U nekoliko navrata naišli smo na ime Milka. Ime žene koja je odigrala veoma važnu ulogu u prošlosti obe porodice. I Korlata i Kanačkih. Ko je ona? Ko je Milka? I zašto se njeno ime povezuje sa imenom Adinog preminulog brata Dalibora?

Da li je Milka bila Daliborova žena u koju je on bio zaljubljen? I da li je u istu Milku bio zaljubljen i NIkša Korlat? Da li je ovaj ljubavni trougao koštao života Adinog brata? Da li je Nikša ubio Dalibora zbog Milke? I da li je u stvari Milka Olegova majka? Postoji li mogućnost da mu je u tom slučaju jedan od ove dvojice OTAC? Nikša ili Dalibor, čije je dete Oleg Latas?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/Prva/ Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement