Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Sahranili čoveka KOJI ne postoji! Evo i KOGA! Ada Kanački ZANEMELA od ČUDA

Ko je zaista UMRO?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine ovih dana drma domaću javnost višestruko. Iako su za to do sada bili zaduženi scenario koji nas već duže od dve godine vozi poput najluđe vožnje u luna parku i gledanost koja za te dve godine nije odstupila ni mrvice ispod očekivanog standarda postavljenog sa prvom sezonom, pokazalo se da domaći mediji imaju više mašte čak i od autora serije Žarka Jokanovića.

Naime, tokom poslednje nedelje mnogobrojni portali preneli su vest da je unro rođeni brat Žarka Jokanovića. Vest o tome prenosimo u nastavku u celini:

Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni već dugi niz godina. Mnoge lepe ali i teške trenutke prebrodili su zajedno, a glumica nikada nije skrivala da je suprug pored sina jedinca njen centar univerzuma.

Međutim, u njihovom domu je trenutno velika tuga jer je iznenada preminuo njegov brat.

Naime, rođeni brat Žarka Jokanovića izgubio je borbu za život, a ovaj stravični gubitak je uzdrmao poznati par.

Milica se u ovim teškim trenucima ne odvaja od muža i njegova je najveća podrška kao i poslednje 22 godine koliko su u braku.

Nakon što se ova vest pojavila u medijima, usledila je reakcija Žarka Jokanovića i Milice Milđe koji su te navode demantovali, jer Žarko Jokanović nema rođenog brata. Milica Milša tada je prokomentarisala da je situacija veoma neprijatna budući da im telefon zvoni celog dana, i da im ljudi bez prestanka izjavljuju saučešće.

Uprkos tome što je scenarista serije medije upozorio na načinjenu grešku objavivši u svom instagram storiju da on nema rođenog brata, istakavši da bi takve informacije novinari trebalo prvo da provere, pisanja u istom stilu su se nastavila, prekrstivši rođenog brata u bliskog prijatelja.

Povod za ovakve naslove bila je ne baš tako skorašnja objava Jokanovića na Instagramu u kojoj je on zaista pomenuo mu je preminuo neko blizak, ali očigledno niko nije kontaktirao autora trenutno najpopularnije serije u Srbiji da proveri i okom je reč.

Ovo nije prvi put da su se Žarko i Milica našli u sličnoj situaciji, jer je pre nekoliko meseci takođe plasirana vest o potpunom emotivnom rasulu zbog kojeg bračni par ne napušta kuća (sada smo već i zaboravili koji šok je mogao biti razlog takvom ponašanju). Sve u svemu, mediji izgleda priželjkuju da i čuveni bračni par u stvarnosti proživi ono što junaci „Igre sudbine“ žive u seriji ne bi li drama bila veća.

Ipak, smatramo da je jedna „Igra sudbine“ trenutno dovoljna. Život se već dovoljno igra sa svima nama, nema potrebe da mu dajemo ideje za neki „turbulentniji“ scenario od onog koji već ima.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement