Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 471. epizoda: Strahinja ima predlog za Zavišu! Evo šta je smislio

U sredu, 13. aprila, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-471-epizoda

Igra sudbine 471. epizoda: Lila kaže Adi i Ivanu da ju je zvao Vukašin. Zatražio je od nje hitan porodičan skup, jer ima nešto važno da im saopšti.

Sofija govori Božidarki da ne zna kako će ponovo ići da radi u Kan holding, sada kada Matija nije tamo. Misli da će joj se svi smejati. Majka joj govori kako joj se neće niko smejati, a ona joj kaže: “Ne znaš ti kakve su to hijene”.

Jamezdin pita Marijanu pred Džodom kada da zakaže produženi vikend. Džoda mu odgovara da ne treba ništa da im zakazuje, da su oni sposobni sami da zakažu sebi odmor. Ali ga Jamezdin iznenađuje. On ide na vikend sa Marijanom!

Luka razgovara sa sinom. Kaže kako će da sazna zašto se Zvrk nije razvela od Zaviše i čime je on to ucenjuje. A kada to bude saznao, onda će rešiti njen problem. Mali Aleksa će dobiti majku kakvu zaslužuje, a on ženu koja ga izluđuje.

Zvrk se poverava Aleksi, ali ga moli da sve što mu je rekla ostane između njih dvoje.

Nada sve više vremena provodi Nikšom. Posle vođenja ljubavi kaže mu da je izluđuje što je zove Milka, Milkica, jer se tada oseća kao krava.

Strahinja govori Tići kako je odlučio da pozove Zavišu na ručak. Obojicu je ostavila ista žena, a ima i jedan predlog za njega.

Zaviša poziva Sofiju u sitne sate, ali mu se javlja Božidarka. Ona ga dočekuje ispred ćerkine zgrade i pita ga šta želi od Sofije.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement