Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 470. epizoda: MATIJA predoseća da će UMRETI! Oprašta se od Sofije koja čeka njegovo dete?

U utorak, 12. aprila, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-470-epizoda

Igra sudbine 470. epizoda: Oleg otkriva Luki da su Zaviša i Zvrk i dalje u braku, i da on nju sada ucenjuje.

Ada se oprašta od Matije koji putuje u London na operaciju. Ona mu kaže da će mu vratiti sat, kada se bude oporavio i došao kući, a on nju autić.

Luka je zabrinut za majku. Za to vreme, Sofija se takođe oprašta od Matije. Govori mu da će ona biti dobro, jer ima razlog da živi, da bi on bio živ. Kao i njihova beba, kada je budu dobili.

Na putu do aerodroma, Matija preslušava poruku koju je snimio: “Hej, mala, kada ovo budeš slušala, ja ću već biti na nekom drugom mestu. Ali, to nije bitno. Bitni smo ti i ja. I naša ljubav. Jer, niko nikada nije imao takvu ljubav kao što je naša”.

Ivan zadirkuje Lilu, koju muče ljubavni problemi. Ona mu kaže da on počne da gleda svoje ljubavne problema, a zatim ga pita gde mu je žena u gluvo doba noći.

Zaviša se pojavljuje u ordinacije Sare Berger. U jednom trenutku u sobu ulazi njena pomoćnica i Unina prijateljica, koja ga besno pita šta traži tu.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement