Connect with us

Domaći film

ALA JE LEP OVAJ SVET Završeno snimanje, a evo i KADA stiže u BIOSKOPE!

Nikola Pejaković kao anđeo Ljubiša

Published

on

Ala je lep ovaj svet

Režiser Filip Čolović uskoro će nam predstaviti film „Ala je lep ovaj svet“ u kome glavne uloge igraju Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić, uz Nikolu Pejakovića, Andreja Šepetkovskog i druge.  Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma  u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija. koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima na jesen.

Novinarima koji su nedavno mogli da prisustvuju snimanju u staroj industrijskoj zoni na Dorćolu, Čolović je rekao da će se film razlikovati od serije „Šetnja sa lavom„, koju je donedavno radila ista ekipa na osnovu scenarija koji je napisao sa Šepetkovskim.

– To su zasebna dela. Imaju drugačiju dramaturšku strukturu. Čak smem da kažem da će i određene scene koje će ući i u seriju i u film biti drugačije čitane. Film bi trebalo da ima potpuno drugačiji sentiment od serije – rekao je Čolović.

Ljubavnu komediju koja nas u bioskopima očekuje na jesen predvodi anđeo Ljubiša (koga tumači Nikola Pejaković), neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović) i Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka.

Dvoje glavnih glumaca, Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović snimili su prethodne noći svoje poslednje scene u ovom filmu, a od ekipe sa kojom su snimali prethodna tri meseca oprostili su se veoma emotivno.

„Ala je lep ovaj svet“ će se dramaturški jako razlikovati od „Šetnje sa lavom“, a Čolović kaže da će film malo nadrealniji, komičniji zahvaljujući doprinosu Pejakovića.

U „Šetnji sa lavom“ Pejaković se pojavljuje u jednoj sceni, dok je u film stožer i gura ga „u komičnu stranu, koju imamo i u seriji na drugačiji način“.

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenaristi Andrej Šepetkovski i Filip Čolović, direktor fotografije Saša Srećković dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nemanja Miščević

Izvor Film i TV

 

Advertisement