Connect with us

Sadržaj epizoda

JUŽNI VETAR 3: Konačno otkriveno! Evo ŠTA će biti sa BAĆOM u nastavku serije! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Snimanje poslednje sezone počinje ove godine

Published

on

Juzni-vetar-2-Miodrag-Radonjic

Južni vetar – Na granici napravila je opštu pometnju među gledaocima. Na kraju sezone mnogi se pitaju šta sledi dalje i šta se zapravo dogodilo sa Miodragom Radonjićem poznatijim kao Baća, a fanove zanima da li će ostati živ i gde se nalazi.

Reditelj Miloš Avramović otkrio je da se treći deo neće zasnivati na tome što je Petar Maraš ušao u politiku, kao ni Baćina kriza.

Dvojica ortaka iz kraja našla su se na vrhu i postala vodeći narko-bosovi na Balkanu, ali njihov sunovrat je neizbežan.

U drugoj sezoni serije „Južni vetar: Na granici“ put su nastavili silaznom putanjom, mnogi iz klana su ih napustili, ali tu nije kraj.

Treći deo priče, koji će se snimati ove godine, doneće konačan rasplet popularne sage i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ono što je sigurno, „Južni vetar“ nikud ne ide bez svog Baće.

– Naravno, Baća će biti i u nastavku, nema govora o njegovoj smrti. Videli smo da je upao u krizu, sve što im se desilo ga je oslabilo, ali mogu da vam kažem i umirim sve fanove „Južnog vetra“ da se Baća vraća jači nego ikad – jasan je reditelj.

Avramović ne prestaje da dobija pitanja vezana za likove, a mnoge je zanimalo da zbog čega je Maraš prevario Sofiju sa Ruskinjom, kao i to kako je njegov otac Lazar preživeo, šta se sve dogodilo kao i šta nas očekuje u novim serijama.

Isto tako, glavno pitane je bilo da li će Baća ostati živ, na šta je Miloš rekao da će ostati živ.

– „Nije mi jasno, da li je Maraš prevario Sofiju?“, glasilo je pitanje, na šta je Miloš odgovorio: „Ljut je na nju“.

Radonjić Miodrag se oglasio na svom Instagramu on je sa ekipom sa filma otišao na Kosovo i Metohiju, a fanove je obradovala činjenica da će svog omiljenog junaka imati prilike da gleda u nastavku popularne serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Informer

Foto IMDb

Advertisement