Connect with us

TV

ONA JE NOVA STRAHINJINA LJUBAV I ZAMENIĆE NADU! Evo ko je Lenka iz serije “Igra sudbine”

Ima li leka za slomljeno srce?

Published

on

igra sudbine 767 epizoda

Treća sezona serije “Igra sudbine” donela je nove likove, koji su svojim ulogama i zapletima dodatno začinili već dobro poznatu radnju. Mlada glumica Nina Mrđa jedna je novih koleginica koja se pridružila setu, a njena uloga sekretarice Lenke dopala se mnogima, pogotovo otkako je u seriji sa Strahinjom postala intimno bliska.

Otkako je Nada napustila Strahinju i otišla u Nikšino naručje, Strahinja se polako emotivno otvara svojoj bliskoj saradnici Lenki, koja je oduvek bila tu za njega.

Njen prvi izlet emocija prema Strahinji, publika je mogla da primeti onog momenta kada ga je branila pred policijom, dajući im alibi da je Strahinja nevin u nadi da će sprečiti njegov odlazak u zatvor.

Kako je Nada sve više padala pod Nikšin uticaj, sve dok nije postala njegova ljubavnica, sve to je išlo u prilog razvoju ljubavnog odnosa Strahinje i Lenke.

Ulogu Lenke tumači 24-godišnja glumica Nina Mrđa, koju je publika imala prilike da vidi u domaćim serijama “Sinđelići”, “Ravna gora”, “Urgentni centar”. I ne samo tu. Nina je, odmah po završetku studija glume na Fakultetu savremenih umetnosti, zaigrala u holivudskom filmu “The Novembar Man” i rame uz rame stala sa zvezdom Pirsom Brosnanom

Međutim, gluma nije njena jedina ljubav. Ona je upisala i Filozofski fakultet, gde je od diplome dele samo četiri ispita. Takođe, Nina ima crni pojas u tekvondou i višestruka je prvakinja Srbije, a bavi se i vazdušnim akrobacijama.

Prema komentarima starijih kolega, Nina Mrđa se odlično uklopila u već postojeću porodičnu atmoseru sa seta, a u kom smeru će se razvijati simpatije Strahinje i Lenke, i da li je zaista kraj njegove ljubavi prema Nadi, ostaje nam da vidimo u narednim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  Printscreen

Advertisement