Connect with us

Domaće serije

Milan Marić POTPUNO GO na kuhinjskom stolu! Pogledajte IZBAČENU scenu iz serije DRŽAVNI SLUŽBENIK 3! (FOTO)

Akcija suviše vrela za mali ekran!

Published

on

Milan Marić

Milan Marić polako, ali sigurno izbija u prvi plan najpoželjnijih mladih glumaca, i to ne samo u glumačkom smislu. Glumac svojom pojavom i fizičkim izgledom naročito privlači pažnju gledateljki koje ga smatraju jednim od najatraktivnijih muškaraca na domaćoj glumačkoj sceni. A treća sezona serije „Državni službenik“ čija nas premijera očekuje 23. aprila na kanalu Superstar i emitovaće se vikendom u 21.00, umalo je ispunila sve njihove „najbezobraznije“ želje u vezi sa Marićem.

Naime, u domaćim medijima osvanula je fotografija na kojoj se vidi popularni glumac u vreloj akciji – do gole kože. Međutim, producenti (sram ih bilo) ipak su rešili da ove kadrove ne stave u nastavak serije jer su bili suviše eksplicitni.

– Marić nema problem da se skine pred kamerama, što se videlo i u filmu „Toma“. On je profesionalac i sve to gleda kao deo posla. Tako da nije bilo nikakvih problema kada je reditelj „Državnog službenika“ od njega tražio da dočara scenu se*sa – počinje priču dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da je Marićeva partnerka u ovoj sceni zapravo bila jedna dublerka.

Milan Marić

– Reč je o dublerki jedne od glumica u „Službeniku“. Ona je odlično odradila sve što je reditelj od nje tražio, tako da je scena se*sa sa Marićem delovala baš uverljivo. Ipak, na kraju nije ubačena u seriju jer su producenti procenili da je suviše eksplicitna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinstskrin/Informer

Izvor Film i TV/Informer

 

Advertisement